מכאן תצאי קונדיטורית מספר 1!

קורס הדגל לקונדיטוריית בוטיק של הקונדיטורית צירה ארנסטר המצטיין באוירה איכותית ושמורה הינו היחיד שמכשיר אותך במקסימום.

מכאן תצאי מלאת בטחון, עשירה בידע מעשי אומנותי להכנת יצירות טרנדיות מרהיבות עם הרבה סיפוק והגשמה

גם אם חשבת שלהפיק יצירות קולינריות ברמה
הינה פריבלגיה השמורה לאמניות, אלו שנולדו עם ידי זהב

עם השיטה הנכונה, גם את תצליחי להגיע לתוצאות מרהיבות!
מכל שיעור תצאי עם ‘תכשיטים’ מושלמים מעשה ידייך.
והתמונות שאת רואה כאן, יהפכו למציאות גם אצלך במטבח!

ההבטחה שלי אליך הינה מנסיון אישי…
בהשגחה פרטית מופלאה הגעתי לתחום הקונדיטוריה
בו אני עוסקת כבר 27 שנים מהבית,
בקלות
ובכבוד מבלי לוותר על ערכים
וכל זה, אחרי שעשרות מתכונים לא צלחו לפני כן ולצערי נזרקו…

אחרי למעלה מ-60 מחזורים בהם הוכשרו דור הקונדיטוריות הבא
עם כל הטכניקות החדשניות ביותר, קיצורי דרך ושיטות עבודה
המקצרות תהליכים בליווי אישי ואכפתי

אני שומעת כל פעם מחדש גם מאלו שלא האמינו שהן יכולות,
כמה הן הופתעו לגלות שלהגיע לתוצרים כה מושלמים ומוקפדים,
אין צורך בכשרון כאשר לומדים את הדרך הנכונה…

מילה שלי – הקורסים מתאימים לכל אחת שאוהבת ליצור במטבח.

אז אם שוקולד וריח של אפיה עושים לך טוב
ואת לא מוותרת על אווירה שמורה, מקומך איתנו.

תמונות מהקורס:

Yes, you can

מה תקבלי בקורס הדגל לקונדטוריית עילית

הקורס מבית ‘עדי פטיפורים’ הינו היחיד הנותן לך את המעטפת המקצועית ביותר ומועבר ע”י קונדטורית
בעלת נסיון עשיר ומאסטרית בהדרכה.
בקורס יועברו אליך על מגש של כסף כל סודות המקצוע בצורה אינטנסיבית וחוויתית שתקנה לך
את הבטחון והכלים ליצור בעצמך יצירות עוצרות נשימה ולהתפרנס בשפע 

מזמינה אותך בחום למטבח שלי ממנו תצאי מאסטרית אמיתית בעולם הקונדיטוריה

פרטי
הקורס:

12

שיעורים אינטנסיביים

44

שעות
אקדמאיות

מיקום:
בני ברק

תעודה יוקרתית

של עדי פטיפורים

נושאי הקורס:

Untitled-7

סדרת פטיפורים טרנדיים

4 מפגשים

  • טכניקות ליצירת דסקיות: פלורנטינות במגוון אפשרויות | טכניקות שכבות | שיטות צביעה | התזה מובלעת | שילוב מילויים | טכניקות למיזוג צבעים | עיצוב ודיגום תחתיות
  • שילוב מילויים | שימוש בדפי טרנספר | ציפוי קראנץ' | אלמנטים עיצוביים משוקולד ובצק סוכר | עיטורים מסוכר קריסטלי
  • תחתיות קראנץ' מגוונות | טכניקות ליצירת בסיסי סבלה שונים | טכניקות למיזוג צבעים | הכנת אינסרט כמילוי לפטיפור
  • דיגום תחתיות | השחלת פטיפור בדקורציה | טכניקות עיטור מרהיבות | מאיזומלט, מרנג צרפתי ושוגרוייל | עיטוף בגלייז
IMG_4508

סדרת עוגות ויטרינה

4 מפגשים

  • כללי יסוד לאפיה נכונה | קרמים במרקמים שונים | עיצוב חדשני בבצק דקורטיבי | טכניקות לשכבות אחידות | טריקים להרכבת עוגת שכבות
  • עיטוף חלק | אלמנטים מעוצבים משוקולד | ומאיזומלט עיטוף בבצק סוכר
  • טכניקות להכנת מוס מקצועי | יצירת אינסרטים | סוגי בסיסים שונים: בצק סאבלה, פיסטוק | טכניקות לשכבות אחידות ומדויקות של המוס
  • הכנת גלאסז' במספר גוונים טכניקות מולדינג: התזה, שיוש, עיטורי דופן: קראנץ' וקוקוס מקורמל

סדרת קינוחי בוטיק

4 מפגשים

  • מגוון שכבות בסיס | הרכבת טעמים שונים | טכניקות מילוי | יצירת מרקם יוגורט | דקורציות מרהיבות | אלמנטים עיצוביים
  • הכנת אינסרטים במגוון מרכיבים | הרכבת שלגונים עם אינסרט | הכנה ושמוש בקרמל | ציפויים בגלסאז' ושוקולד קראנצ'י | הכנת שוקולד בלונדי
  • בניית בסיסי טארטים | מגוון קרמים ומילויים | טכניקות עיצוב חדשניות | שכבות ומרקמים לטעם מושלם
  • מגוון אלמנטים מסוגננים | שילובי אינסרטים מורכבים | דקורציות עיטורי תחרה ואיזומלטבס

ויש גם בונוסים:)

את מקבלת לאחר כל שיעור את כל מה שיצרת:
* 4 עוגות ויטרינה בשווי - 1,000 ש”ח
* מארזי פטיפורים בשווי מאות שקלים
* 8 סוגי קינוחי בוטיק בשווי מאות שקלים
תלמידות רבות מכרו את התוצרים כבר במהלך הקורס!

3 סטים של תבניות יחודיות במתנה!
התבניות ישמשו אותך ליצירת אינסרטים מגוונים,
למילוי פטיפורים יוקרתיים וליצירת שלגונים אטרקטיביים

ליווי אישי-הדרכה ותמיכה ממוקדת
במהלך שבועות הלימודים, יינתן מענה ממוקד במייל
עד לשיעור הבא

סדנת טמפרור ומילוי פרלינים
ממרצה אורחת חינם!

!WOW

הצצה ליצירות של בוגרות הקורס

התוצאות מדברות בעד עצמן, ובס”ד גם את תצליחי!
בדיוק כמו מאות בוגרות שהגיעו לרמה המקצועית ביותר הקיימת בתחום

It’s Realy

רוצה להיות בטוחה שכאן תקבלי את המקסימום?

התרשמי ממה שהבוגרות מספרות!

בתור מנהלת קייטרינג מצליח לא חשבתי שיש לי הרבה מה להחכים. בקורס הופתעתי להכיר עולם שלם של שיטות וטכניקות טרנדיות, רכשתי ידע נרחב ומגוון, תוך כדי התנסות בכל שלב והבנת התהליך".
אלישבע מאיר, בעלת הקייטרינג "עינוגים" 052-7111620
כל הסודות והטריקים שקבלתי במהלך השיעור בפרגון ובסבלנות העניקו לי ביטחון לעשות הסבה מקצועית. כעת אני מלאת סיפוק וחדוות יצירה בעבודה רווחית ונוחה.
א.שמילוביץ | בעלת המותג איטי'ז, 052-7154862
לא האמנתי שאפשר לקבל את מקסימום הידע והמקצועיות בלי לוותר על ערכים שחשובים לי. נהניתי מאד מקורסים באוריה שמורה ומפוקחת בלי שום שימוש במדיה דיגיטלית. אם את מחפשת דרך להתפרנס בכבוד באופן הראוי לך - צירה היא הכתובת!
מירי רוטנר | 0504133371
ב”ה כבר במהלך הלימודים כיסיתי את העלות! בקורס היתה אוירה מקצועית מאד ויחד עם זאת חוויתית והיימיש, יצאתי מכל שיעור מלאה בידע מעשי ומפורט והרגשתי בטחון מלא גם בגלל המענה זמין לשאלות שעלו בבית
הני פרנקל | 0534-163-784

בואי ללמוד
במקום שתקבלי
את המקסימום!

חוברת מתכונים מדהימה שתלווה אותך שנים

כדי להבטיח לך את הבטחון המלא כשאת כבר עצמאית בשוק, הפקתי חוברת מושקעת ויפהפיה של כל התוצרים שנלמדו בקורס. החוברת מלווה בתמונות, הוראות מדויקות, מקום להערות אישיות שלך. עם כזו חוברת - לא יתאפשר לך לשכוח שום דבר גם לאחר תקופה.

השיטה הכי יעילה לקיצורי דרך בעבודה

כדי לתת לך מקסימום ידע, הלמידה נעשית בצורה מאסיבית וללא ‘מריחת’ זמן, בכל שיעור נתנסה בשטח מא’ ועד ת’. את תלמדי לעבוד נכון עם שיטות עבודה וקיצורי דרך שפיתחתי במשך שנות נסיון ארוכות. השיטה שלי תמקסם את היעילות שלך באפיה, וכך תגיעי להכנסה גבוהה יותר בפחות זמן ומאמץ.

ליווי אישי שיקפיץ לך את הבטחון

אכפת לי באופן אישי שתצאי אלופה אמיתית עם מקסימום בטחון להתקדם. 
לכן במהלך הקורס אני נותנת דרך המייל מענה אישי על כל שאלה, פתרון בעיה במהלך ההתנסות בבית, עזרה עם הזמנה של לקוחות, ולא רק...
את מקבלת תשובה ממוקדת ותכליתית דרך המייל שתתן לך את הבטחון המלא.

כל סודות המקצוע עוברים אליך בשמחה

כל בוגרת יודעת שאין חומר מקצועי שלא עבר אליה, אני משתפת בנסיון העשיר שצברתי במהלך השנים בפתיחות מלאה, מתוך רצון אמיתי לתת לך מקסימום ערך שיקדם אותך. כל טכניקה או טיפ שיקדם אותך, מידע אודות ספקים לרכישת חומרי הגלם או מארזים יפהפיים, יעבור אליך מכל הלב.

אוירה שמורה ואיכותית

אם את לא רוצה לוותר על ערכים בדרך לפרנסה, זה המקום שלך. 
האווירה בקורס הינה איכותית מאד ומתאימה לכל אחת שהערכים חשובים לה.

עסקים שבוגרות הקימו

צרי קשר כבר עכשיו!

כי אין שום סיבה שתדחי את ההצלחה שלך...

את יכולה גם תמיד להתקשר

0527-610-418 | 03-6777058

אם הגעת עד הלום…

הגעת עד לכאן כי ככל הנראה התחום מאד מדבר אליך,
יתכן שעדיין יש לך התלבטות על הקורס וזה טבעי לגמרי.
לא מעט מהבוגרות התלבטו בתחילת הדרך עם שאלות
כמו:
האם זה משתלם? מה הייחודיות של הקורס?
האם ללא כשרון מיוחד ניתן להצליח?

מה שעזר להן לקבל את ההחלטה, זו הידיעה שהקורס כבר הועבר
למעלה מ-60 מחזורים עם הצלחה והנאה מוכחת של כל הבוגרות
שלא נותרו עם שאלה ללא מענה, הן ראו שניתן להתפרנס ברווח, מהבית
וללא ויתור על ערכים.

אם עדיין נשארו לך שאלות, אשמח לדבר ולראות כיצד אני יכולה לעזור.

0527-610-418 | 03-6777058

אסטרטגיה עיצוב ופיתוח - מודל