גם אם חשבת שלהפיק יצירות קולינריות ברמה
הינה פריבלגיה השמורה לאמניות, אלו שנולדו עם ידי זהב
עם השיטה הנכונה, גם את תצליחי להגיע לתוצאות מרהיבות!
מכל שיעור תצאי עם ‘תכשיטים’ מושלמים מעשה ידייך.
והתמונות שאת רואה כאן, יהפכו למציאות גם אצלך במטבח!
ההבטחה שלי אליך הינה מנסיון אישי…
בהשגחה פרטית מופלאה הגעתי לתחום הקונדיטוריה
בו אני עוסקת כבר 27 שנים מהבית,
בקלות
ובכבוד מבלי לוותר על ערכים
וכל זה, אחרי שעשרות מתכונים לא צלחו לפני כן ולצערי נזרקו…
אחרי למעלה מ-60 מחזורים בהם הוכשרו דור הקונדיטוריות הבא
עם כל הטכניקות החדשניות ביותר, קיצורי דרך ושיטות עבודה
המקצרות תהליכים בליווי אישי ואכפתי
אני שומעת כל פעם מחדש גם מאלו שלא האמינו שהן יכולות,
כמה הן הופתעו לגלות שלהגיע לתוצרים כה מושלמים ומוקפדים,
אין צורך בכשרון כאשר לומדים את הדרך הנכונה…
מילה שלי – הקורסים מתאימים לכל אחת שאוהבת ליצור במטבח.
אז אם שוקולד וריח של אפיה עושים לך טוב
ואת לא מוותרת על אווירה שמורה, מקומך איתנו.
הקורס מבית ‘עדי פטיפורים’ הינו היחיד הנותן לך את המעטפת המקצועית ביותר ומועבר ע”י קונדטורית
בעלת נסיון עשיר ומאסטרית בהדרכה.
בקורס יועברו אליך על מגש של כסף כל סודות המקצוע בצורה אינטנסיבית וחוויתית שתקנה לך
את הבטחון והכלים ליצור בעצמך יצירות עוצרות נשימה ולהתפרנס בשפע
מזמינה אותך בחום למטבח שלי ממנו תצאי מאסטרית אמיתית בעולם הקונדיטוריה
שיעורים אינטנסיביים
שעות
אקדמאיות
את מקבלת לאחר כל שיעור את כל מה שיצרת:
* 4 עוגות ויטרינה בשווי - 1,000 ש”ח
* מארזי פטיפורים בשווי מאות שקלים
* 8 סוגי קינוחי בוטיק בשווי מאות שקלים
* 4 סוגי קינוחים חלביים חדשניים ומיוחדים
תלמידות רבות מכרו את התוצרים כבר במהלך הקורס!
ליווי אישי-הדרכה ותמיכה ממוקדת
במהלך שבועות הלימודים, יינתן מענה ממוקד במייל
עד לשיעור הבא
3 סטים של תבניות יחודיות במתנה!
התבניות ישמשו אותך ליצירת אינסרטים
מגוונים,
למילוי פטיפורים יוקרתיים וליצירת שלגונים
אטרקטיביים
סדנת טמפרור ומילוי פרלינים
ממרצה אורחת חינם!
התוצאות מדברות בעד עצמן, ובס”ד גם את תצליחי!
בדיוק כמו מאות בוגרות שהגיעו לרמה המקצועית ביותר הקיימת בתחום
כדי להבטיח לך את הבטחון המלא כשאת כבר עצמאית בשוק, הפקתי חוברת מושקעת ויפהפיה של כל התוצרים שנלמדו בקורס. החוברת מלווה בתמונות, הוראות מדויקות, מקום להערות אישיות שלך. עם כזו חוברת - לא יתאפשר לך לשכוח שום דבר גם לאחר תקופה.
כדי לתת לך מקסימום ידע, הלמידה נעשית בצורה מאסיבית וללא ‘מריחת’ זמן, בכל שיעור נתנסה בשטח מא’ ועד ת’. את תלמדי לעבוד נכון עם שיטות עבודה וקיצורי דרך שפיתחתי במשך שנות נסיון ארוכות. השיטה שלי תמקסם את היעילות שלך באפיה, וכך תגיעי להכנסה גבוהה יותר בפחות זמן ומאמץ.
אכפת לי באופן אישי שתצאי אלופה אמיתית עם מקסימום בטחון להתקדם. לכן במהלך הקורס אני נותנת דרך המייל מענה אישי על כל שאלה, פתרון בעיה במהלך ההתנסות בבית, עזרה עם הזמנה של לקוחות, ולא רק... את מקבלת תשובה ממוקדת ותכליתית דרך המייל שתתן לך את הבטחון המלא.
כל בוגרת יודעת שאין חומר מקצועי שלא עבר אליה, אני משתפת בנסיון העשיר שצברתי במהלך השנים בפתיחות מלאה, מתוך רצון אמיתי לתת לך מקסימום ערך שיקדם אותך. כל טכניקה או טיפ שיקדם אותך, מידע אודות ספקים לרכישת חומרי הגלם או מארזים יפהפיים, יעבור אליך מכל הלב.
אם את לא רוצה לוותר על ערכים בדרך לפרנסה, זה המקום שלך. האווירה בקורס הינה איכותית מאד ומתאימה לכל אחת שהערכים חשובים לה.
הגעת עד לכאן כי ככל הנראה התחום מאד מדבר אליך,
יתכן שעדיין יש לך התלבטות על הקורס וזה טבעי לגמרי.
לא מעט מהבוגרות התלבטו בתחילת הדרך עם שאלות
כמו:
האם זה משתלם? מה הייחודיות של הקורס?
האם ללא כשרון מיוחד ניתן להצליח?
מה שעזר להן לקבל את ההחלטה, זו הידיעה שהקורס כבר הועבר
למעלה מ-60 מחזורים עם הצלחה והנאה מוכחת של כל הבוגרות
שלא נותרו עם שאלה ללא מענה, הן ראו שניתן להתפרנס ברווח, מהבית
וללא ויתור על ערכים.
אם עדיין נשארו לך שאלות, אשמח לדבר ולראות כיצד אני יכולה לעזור.