בס"ד

שיטת ADI

יש הוראות לכל ההשראות

כל סודות הקונדיטוריה עידן 2025

בסביבה רוחנית שמורה

להגיע לתוצאות וואו
בדרך מקוצרת. חדשנית. מתגמלת.

מהי
שיטת
ADI?

מרחבים של ידע מקיף ומתקדם
שנצברו בעשרות שנות עשייה קונדיטורית, חקר ופיצוח 

המביאה אותך לתוצאות מפעימות
בדרך מקוצרת. חדשנית. מתגמלת.

מה החידוש
בשיטת
ADI?

אין צורך בכישרון ייחודי או טאצ' עיצובי מולד

בלי תיאוריות מיותרות ועם כל הידע הרלוונטי והעדכני

תהליכים מסורבלים מתורגמים לפטנטים קלילים

גימיקים מרתקים ליצירת קישוטים מחומרים בסיסיים

הצלבת משימות המקצרת את זמן ההכנה

תוצאות מרהיבות (עד מדומיינות) בדרכים עוקפות

ללא צורך בשימוש באמצעים דיגיטליים

שיטת ADI מדגדגת לך?

כנראה שגם בך מפעפע חלום שקט ותמידי ליצור בעצמך את התכשיטים המדהימים האלו >>>

חששת שבשביל להצליח צריך להיות עם סבלנות ברזל לכל השלבים ושלבי השלבים?

חשבת שבשביל להתמקצע צריך כשרון בולט ויכולות דיוק נדירות?

לאן
מביאה אותך שיטת ADI?

ידע וביטחון מוחלט ביכולותיך הקונדיטוריות

טכניקות לשימוש חופשי במתכונים נוספים

אינטואיציה קונדיטורית מפותחת

הבנה עמוקה בחומרים שמולך

תובנות וטיפים ליצירת טרנדים קונדיטוריים

אז
לסיכום

את מקבלת ידע קונדיטורי עצום ,
שכל פיסה בו רלוונטית, מעשית, ישימה 
למי שרוצה ליצור תוצרי שוקולד לא צפויים,
בדרך נגישה ולגמרי לא צפויה

מי עומדת מאחורי פיתוח שיטת ADI?

נעים מאוד,

צירה ארנסטר –
בעלת המותג 'עדי פטיפורים'
ומפתחת שיטת ADI
בעלת שתי ידיים, 
האחת ימנית והשניה שמאלית.

לפני למעלה מ30 שנה
כשהתחלתי לחקור את עולמם הקסום
של תכשיטי השוקולד
חשבתי שיש שני סוגים של קווי מחשבה:

מצד אחד – כל תכשיטי השוקולד
ועוגות ויטרינה האלו דיברו אלי!

וממש בער בי להיות זו שמכינה אותם.

מזדהה? גם את מרגישה צורך לייצר בעצמך…?

מצד שני – לא הצלחתי להשלים
עם הסרבול הקיים בעולם הקונדיטוריה

גם את מאלו שלא סובלת תהליכים שדורשים שבעה מדורי סבלנות…?

ודווקא מהמקום הזה
חקרתי. ניסיתי. בדקתי. סיננתי. פיצחתי.  
ובניתי שיטה שמתאימה גם לאחת כמוני – 
בלי מדי הרבה סבלנות ועם חוש אסתטי
שלא מתפשר על תוצאה פחות ממושלמת

אז אם את מרגישה
שזה בשבילך

את יותר ממוזמנת
לקבל את המפתחות
לגישה המדהימה והישירה
לכיוון הזה>>>

איך נוצרה
שיטת ADI?

במהלך 30 שנות פיתוח
לקחתי את התאוריות. הטכניקות. ההשראות. 
ופשוט. 
התקנתי.
פילטר. 

פילטר??

כן

לפילטר בשיטת ADI יש חמישה תפקידים:

לפשט השראות מרהיבות לכדי סדר פעולות פשטני

לקצר תהליכים מורכבים

להכיר את מרחבי הידע הקונדיטורי אך רק את הרלוונטי והשימושי

להגיע לתוצאות מרהיבות בדרכים גימיקיות ופשוטות

להצליב בין הפעולות כדי לחסוך בזמן

במקום

קבלי

לחשוב שלכל קישוט
את צריכה תבנית

arrow

פתרונות יצירתיים ליצירת קישוטי שוקולד עם נייר אפיה וטריקים מדהימים, בנוסף לתבניות.

להרגיש מוזרה (בלי וואצאפ וטלפון 'טיפש')
 
arrow
קבלי מקום שמייקר את השמירה מטכנולוגיה 
 

לעבור את כל השלבים המייגעים
עד לטמפרור המושלם

arrow

תלמדי להגיע לתוצאה
של שוקולד סופר מטומפרר,
בשלב אחד ומקוצר

במקום לשבת 5 שעות בכל קורס שדורשות ממך חזרה מאוחרת והשקעה של שעות ארוכות

arrow

שטח קורס מוכן כולל כל החומרים והאביזרים שנצרכים לשיעור,
מה שמתעל את הזמן ומזניק את ההספקים של הקורס

ללמוד לעומק ולהשקיע המון זמן
בתיאוריות לא שימושיות

arrow

אפשרות להכיר את התאוריות בצורה מסוננת, רלוונטית ושימושית נטו

לרכוש תבנית שמייצרת לך
תחרה ענוגה ומושלמת

arrow

טכניקה מפתיעה  1. מחבת. 2. שמן. 3. קמח. 4. וזהו פחות או יותר. ויש לך תחרה משגעת כקישוט לפטיפור ועוגת ויטרינה…

והדובדבן שבקצפת –
אפשר גם וגם
גם דרך נוחה 
וגם תוצאות מרהיבות

שיטת ADI במספרים

30

25

מאות

מאות אלפי

70,000

שנות חדשנות ופיתוח

מחזורי למידת שיטת ADI

שעות תאוריות שזוקקו לכדי ריכוז אדיר ומאוגד

שקלים של פיתוח בשיטה

פטיפורים של בוגרות

כך את רגועה
שלמדת מהמקור

ודיוקים על גבי דיוקים
ואת מרוויחה את המוגמר

כדי שתוכלי להיות מומחית
במרחבי הקונדיטוריה 

כדי שתוכלו לקצור את כל הידע הזה בקורס אחד ומתגמל

שנעשו בדרכי הקיצור המרגשות
של שיטת ADI

זה מה
שאת מרוויחה

טכניקת המתכון המנצח

בקורס תקבלי מתכונים בפורמט אלבומי מהודר ומתוכנן. המתכונים המתוכננים בשיטת ADI מאפשרים לך ליישם בביטחון מוחלט גם אחרי תקופה שלא תרגלת את המתכון.

כשאת מכירה את עולם הקונדיטוריה מהזווית החדשנית של שיטת ADI

טכניקת מהשראות להוראות.

זה שתראי זוג ידיים שמצליחות לייצר קסמים, לא יגרום לידיים שלך ללמוד לעשות את זה בעצמן. שיטת ADI מאפשרת לכל מי שאין לה 'אלרגיה לשוקולד' ללמוד צעד אחרי צעד איך מייצרים תכשיטי שוקולד מפעימים.

טכניקת הגם וגם

גם דרך עוקפת ומהירה גם תוצאות מרהיבות

טכניקת הצלבת משימות

מכירים את המתכון כסדרו ובפועל מיישמים אותו בצורה יעילה שחותכת את זמן ההכנה.

טכניקת החומרים הזמינים

קראת נכון, כי לא חוכמה לרכוש מכשיר ב500 ש"ח. הגאונות היא ליצור דברים מדהימים מחומרים שיש לכל אחת בבית.

החומר הנלמד בקורס שיטת ADI

פילטר 1

4 מפגשים

  • טכניקות ליצירת דסקיות: פלורנטינות במגוון אפשרויות | טכניקות שכבות | שיטות צביעה | התזה מובלעת | שילוב מילויים | טכניקות למיזוג צבעים | עיצוב ודיגום תחתיות
  • שילוב מילויים | שימוש בדפי טרנספר | ציפוי קראנץ' | אלמנטים עיצוביים משוקולד ובצק סוכר | עיטורים מסוכר קריסטלי
  • תחתיות קראנץ' מגוונות | טכניקות ליצירת בסיסי סבלה שונים | טכניקות למיזוג צבעים | הכנת אינסרט כמילוי לפטיפור
  • דיגום תחתיות | השחלת פטיפור בדקורציה | טכניקות עיטור מרהיבות | מאיזומלט, מרנג צרפתי ושוגרוייל | עיטוף בגלייז

פילטר 2

4 מפגשים

  • כללי יסוד לאפיה נכונה | קרמים במרקמים שונים | עיצוב חדשני בבצק דקורטיבי | טכניקות לשכבות אחידות | טריקים להרכבת עוגת שכבות
  • עיטוף חלק | אלמנטים מעוצבים משוקולד | ומאיזומלט עיטוף בבצק סוכר
  • טכניקות להכנת מוס מקצועי | יצירת אינסרטים | סוגי בסיסים שונים: בצק סאבלה, פיסטוק | טכניקות לשכבות אחידות ומדויקות של המוס
  • הכנת גלאסז' במספר גוונים טכניקות מולדינג: התזה, שיוש, עיטורי דופן: קראנץ' וקוקוס מקורמל

פילטר 3

4 מפגשים

  • מגוון שכבות בסיס | הרכבת טעמים שונים | טכניקות מילוי | יצירת מרקם יוגורט | דקורציות מרהיבות | אלמנטים עיצוביים
  • הכנת אינסרטים במגוון מרכיבים | הרכבת שלגונים עם אינסרט | הכנה ושמוש בקרמל | ציפויים בגלסאז' ושוקולד קראנצ'י | הכנת שוקולד בלונדי
  • בניית בסיסי טארטים | מגוון קרמים ומילויים | טכניקות עיצוב חדשניות | שכבות ומרקמים לטעם מושלם
  • מגוון אלמנטים מסוגננים | שילובי אינסרטים מורכבים | דקורציות עיטורי תחרה ואיזומלטבס

פילטר 4

2 מפגשים

  • תחתיות מגוונות לקינוחים
  • מרנגים  במרקמים שונים  ובטכניקות מפתיעות
  • בצק רבוך בהגשה מעניינת
  • גאנשים חדשניים בצורות שונות
  • שילוב מרקמים מקורי ומנצח
  • מגוון טכניקות ודקורציות לקישוט-המשדרגות כל מנה אחרונה.

ויש גם בונוסים:)

את מקבלת לאחר כל שיעור את כל מה שיצרת:
* 4 עוגות ויטרינה בשווי - 1,000 ש”ח
* מארזי פטיפורים בשווי מאות שקלים
* 8 סוגי קינוחי בוטיק בשווי מאות שקלים
* 4 סוגי קינוחים חלביים חדשניים ומיוחדים
תלמידות רבות מכרו את התוצרים כבר במהלך הקורס!

ליווי אישי-הדרכה ותמיכה ממוקדת
במהלך שבועות הלימודים, יינתן מענה ממוקד במייל
עד לשיעור הבא

3 סטים של תבניות יחודיות במתנה!
התבניות ישמשו אותך ליצירת אינסרטים מגוונים,
למילוי פטיפורים יוקרתיים וליצירת שלגונים אטרקטיביים

סדנת טמפרור ומילוי פרלינים
ממרצה אורחת חינם!

מה מספרות בוגרות עדי פטיפורים
על שיטת ADI

צירה יקרה
בתור אחת שכבר למדה קונדיטוריה והגיעה לקורס שלך כדי להשתכלל
יש לי כל כך הרבה מה להגיד על הקורס! הקבוצה הבוטיקית והתחושה האישית. האווירה השמורה. שיטות העבודה הייחודיות שלך... אני לא יודעת אם מעודכנת אבל אין עוד מקום שמלמדים את הקונדיטוריה בשיטה שלך. תכל'ס מצאתי את עצמי מייצרת תוצרי שוקולד מדהימים בצורה נדירה

ציפי פ.  צפת

אחרי הקורס…
צירה אני מתרגשת מאוד לשתף אותך בתחושותי. הגעתי לקורס עם המון רצון טוב ויצאתי עם עוגות, פטיפורים, פרילינים ושפע שוקולדי מהאגדות.
זה לא יאמן איך הצלחת לפשט ולהוריד את הקונדיטוריה בצורה כל כך פשוטה אם אפשר לקרוא לדברים המדהימים האלו פשוטים
ח. זלצמן גבעת זאב
 
בתור קונדיטורית, שהגיע כדי להתמקצע, הופתעתי לגלות כמה כלים קיבלתי מעבר, האירגון והיעילות היוצאת דופן, הגימיקים והשיטות שלא הכרתי...
חני ק. בית שמש
 
לא תאמיני
זוכרת ששאלתי אתך אם יש בזה עבודה? בחזור משיעור מספר 4 (עוגות ויטרינה) ישבה לידי אישה באוטובוס שהצליחה איכשהו להשחיל מבט לשקית ושאלה אותי אם תוכל לרכוש ממני את העוגה (!!!) אמרתי לה שבשמחה אבל שתבוא מחר לקחת את העוגה כדי שאספיק להראות למשפחה את היצירה המרהיבה…
אז כנראה יש בזה עבודה:)

גיטי כהנא אלעד

ועוד כמה אותנטיים

בין הלקוחות שנהנים
מאירוע מושקע ומכבד

כל השאלות שרצית לשאול
על שיטת ADI

למה ללמוד שיטה, למה לא מספיק ללמוד קונדיטוריה?

שיטת ADI, יצרה מציאות חדשה בעולם הקונדיטוריה ובאמצעותה גם לתמונה השוקולדית והדמיונית ביותר, יש דרך ברורה ופשוטה לביצוע.
בעוד שבעולם הגדול, אלו שעוסקים בתחום 'נולדו עם זה'. 
שיטת ADI לקחה השראות ופירקה אותם לסדר פעולות פשוט. ובכך הביאה בשורה אמיתית לעולם הקונדיטוריה. 

בקורס את לומדת את שיטת ADI מא' ועד ת' 
חדשה בתחום – תמצאי את עצמך בטוחה, יודעת ומכינה דברים שלא היעזת לחלום שקיימים במציאות. ותלמדי כבר בתחילת הדרך להשתמש בטכניקות שמאפשרות לך להגיע לתוצאות כמעט מדומיינות. גם אם את לא מאלו ש 'נולדו עם זה'. 
וותיקה בתחום – תלמדי טכניקות שפצחנו בשיטת ADI שיקצרו לך משמעותית את זמן העבודה ויכירו לך דרכים נוספות ומהירות שינגישו לך תוצאות מדהימות דרך טכניקות גאוניות ופשוטות. 
נקודה חשובה ביותר – כל מתכון שנלמד בקורס נלמד כמובן בדרך שיטת ADI. כך שגם אלו שמגיעות עם רקע עשיר מקבלות כלים אדירים לקיצור תהליכים וחידושים שמייעלים את תהליך הכנה של כל תוצר שוקולדי. אין שום היגיון להמשיך לעבוד בצורה מייגעת כשיש לך כאן הזדמנות להגיע לתוצאות דרך שיטת ADI

לא רק שאפשר לטעום, אפילו מומלץ:) 

הדרך האמיתית ללמידה היא דרך התנסות. ולכן ברור שכל אחת מייצרת לגמרי בעצמה ו… בסיום כל השיעורים בהם לוקחים תוצרים גמורים, מקבלת קופסאות יוקרתיות כדי לקחת את הכל לבית! זה לגמרי כלול בלימודים. 
היו לנו אפיזודות משעשעות של תלמידות שנתקלו בסקרנית שראתה את השקית של 'עדי פטיפורים' ופשוט רכשה ממנה את העוגה או הפטיפורים עוד לפני שהראו אותם לאי מי…

היעילות בקורס של עדי פטיפורים היא מילת המפתח. 
לפני כל אחד מהמפגשים – מכינים לכן את המקום, את השכבות, את החומרים, את המצרכים, את הקופסאות… במשך שעות. כך שברגע שמגיעים, פשוט רצים בחומר בלי עיכובים טכניים. 
חשוב לציין שבמקביל להכנה של כמה שיותר דברים מראש – אם יש בעוגה אחת שתי שכבות מאותו חומר. בסיס אחד יהיה מוכן מראש כדי לייעל ולחסוך בזמן. וכדי לא לדלג על אף שלב בהכנה, את הבסיס השני נכין בשיעור. 

  1. את שיטת ADI לומדים בקבוצות בוטיק אישיות כך שלכל אחת יש את המקום שלה.
  2. הליווי האישי ותחושת הביטחון שלך.

הפוך. 
בגלל הסינון של הידע הרלוונטי. את מקבלת כאן הרבה יותר במינימום זמן. אחרי שאת לומדת את שיטת ADI את מכירה ומתמחה בכמות כלים לא פורפורציונלית לעומת הזמן שאורך הקורס. 
שיטת ADI מנחילה לך 30 שנות פיתוח וממקדת לך אותן לכדי שיטה בדוקה, יעילה וקלה ליישום.

את מקבלת כאן כבונוס ערכת תבניות יחודיות במתנה, ותמיד תוכלי להחליט שאת מתחדשת בתבניות וכלים נוספים. 
אבל חשוב לציין ששבשיטת ADI את מקבלת טכניקות שילמדו אותך להגיע ליצירות מרהיבות בעזרת גימיקים פשוטים… יש למה לחכות:)

סיימת לשאול?

ואם כן – עכשיו נשאל אותך שאלה ישירה:

את משתוקקת לפצח את הסודות
שמאחורי תמונות שוקולדיות דמיוניות?

יש לך שתי אופציות:

האופציה הבנאלית –
לאמץ את כל שרירי הסבלנות וליישם תהליכים מורכבים. 

האופציה האטרקטיבית –
להכיר את שיטת ADI. 

רשמי לנו, והמתכון בדרך אליך....

רשמי לנו, ונחזור אליך בהקדם