מרחבים של ידע מקיף ומתקדם
שנצברו בעשרות שנות עשייה קונדיטורית, חקר ופיצוח
המביאה אותך לתוצאות מפעימות
בדרך מקוצרת. חדשנית. מתגמלת.
אין צורך בכישרון ייחודי או טאצ' עיצובי מולד
בלי תיאוריות מיותרות ועם כל הידע הרלוונטי והעדכני
תהליכים מסורבלים מתורגמים לפטנטים קלילים
גימיקים מרתקים ליצירת קישוטים מחומרים בסיסיים
הצלבת משימות המקצרת את זמן ההכנה
תוצאות מרהיבות (עד מדומיינות) בדרכים עוקפות
ללא צורך בשימוש באמצעים דיגיטליים
כנראה שגם בך מפעפע חלום שקט ותמידי ליצור בעצמך את התכשיטים המדהימים האלו >>>
חששת שבשביל להצליח צריך להיות עם סבלנות ברזל לכל השלבים ושלבי השלבים?
חשבת שבשביל להתמקצע צריך כשרון בולט ויכולות דיוק נדירות?
ידע וביטחון מוחלט ביכולותיך הקונדיטוריות
טכניקות לשימוש חופשי במתכונים נוספים
אינטואיציה קונדיטורית מפותחת
הבנה עמוקה בחומרים שמולך
תובנות וטיפים ליצירת טרנדים קונדיטוריים
את מקבלת ידע קונדיטורי עצום ,
שכל פיסה בו רלוונטית, מעשית, ישימה
למי שרוצה ליצור תוצרי שוקולד לא צפויים,
בדרך נגישה ולגמרי לא צפויה
נעים מאוד,
צירה ארנסטר –
בעלת המותג 'עדי פטיפורים'
ומפתחת שיטת ADI
בעלת שתי ידיים,
האחת ימנית והשניה שמאלית.
לפני למעלה מ30 שנה
כשהתחלתי לחקור את עולמם הקסום
של תכשיטי השוקולד
חשבתי שיש שני סוגים של קווי מחשבה:
מצד אחד – כל תכשיטי השוקולד
ועוגות ויטרינה האלו דיברו אלי!
וממש בער בי להיות זו שמכינה אותם.
מזדהה? גם את מרגישה צורך לייצר בעצמך…?
מצד שני – לא הצלחתי להשלים
עם הסרבול הקיים בעולם הקונדיטוריה
גם את מאלו שלא סובלת תהליכים שדורשים שבעה מדורי סבלנות…?
ודווקא מהמקום הזה
חקרתי. ניסיתי. בדקתי. סיננתי. פיצחתי.
ובניתי שיטה שמתאימה גם לאחת כמוני –
בלי מדי הרבה סבלנות ועם חוש אסתטי
שלא מתפשר על תוצאה פחות ממושלמת
את יותר ממוזמנת
לקבל את המפתחות
לגישה המדהימה והישירה
לכיוון הזה>>>
במהלך 30 שנות פיתוח
לקחתי את התאוריות. הטכניקות. ההשראות.
ופשוט.
התקנתי.
פילטר.
לפשט השראות מרהיבות לכדי סדר פעולות פשטני
לקצר תהליכים מורכבים
להכיר את מרחבי הידע הקונדיטורי אך רק את הרלוונטי והשימושי
להגיע לתוצאות מרהיבות בדרכים גימיקיות ופשוטות
להצליב בין הפעולות כדי לחסוך בזמן
במקום
קבלי
לחשוב שלכל קישוט
את צריכה תבנית
פתרונות יצירתיים ליצירת קישוטי שוקולד עם נייר אפיה וטריקים מדהימים, בנוסף לתבניות.
לעבור את כל השלבים המייגעים
עד לטמפרור המושלם
תלמדי להגיע לתוצאה
של שוקולד סופר מטומפרר,
בשלב אחד ומקוצר
במקום לשבת 5 שעות בכל קורס שדורשות ממך חזרה מאוחרת והשקעה של שעות ארוכות
שטח קורס מוכן כולל כל החומרים והאביזרים שנצרכים לשיעור,
מה שמתעל את הזמן ומזניק את ההספקים של הקורס
ללמוד לעומק ולהשקיע המון זמן
בתיאוריות לא שימושיות
אפשרות להכיר את התאוריות בצורה מסוננת, רלוונטית ושימושית נטו
לרכוש תבנית שמייצרת לך
תחרה ענוגה ומושלמת
טכניקה מפתיעה 1. מחבת. 2. שמן. 3. קמח. 4. וזהו פחות או יותר. ויש לך תחרה משגעת כקישוט לפטיפור ועוגת ויטרינה…
והדובדבן שבקצפת –
אפשר גם וגם
גם דרך נוחה
וגם תוצאות מרהיבות
שנות חדשנות ופיתוח
מחזורי למידת שיטת ADI
שעות תאוריות שזוקקו לכדי ריכוז אדיר ומאוגד
שקלים של פיתוח בשיטה
פטיפורים של בוגרות
כך את רגועה
שלמדת מהמקור
ודיוקים על גבי דיוקים
ואת מרוויחה את המוגמר
כדי שתוכלי להיות מומחית
במרחבי הקונדיטוריה
כדי שתוכלו לקצור את כל הידע הזה בקורס אחד ומתגמל
שנעשו בדרכי הקיצור המרגשות
של שיטת ADI
בקורס תקבלי מתכונים בפורמט אלבומי מהודר ומתוכנן. המתכונים המתוכננים בשיטת ADI מאפשרים לך ליישם בביטחון מוחלט גם אחרי תקופה שלא תרגלת את המתכון.
כשאת מכירה את עולם הקונדיטוריה מהזווית החדשנית של שיטת ADI
זה שתראי זוג ידיים שמצליחות לייצר קסמים, לא יגרום לידיים שלך ללמוד לעשות את זה בעצמן. שיטת ADI מאפשרת לכל מי שאין לה 'אלרגיה לשוקולד' ללמוד צעד אחרי צעד איך מייצרים תכשיטי שוקולד מפעימים.
גם דרך עוקפת ומהירה גם תוצאות מרהיבות
מכירים את המתכון כסדרו ובפועל מיישמים אותו בצורה יעילה שחותכת את זמן ההכנה.
קראת נכון, כי לא חוכמה לרכוש מכשיר ב500 ש"ח. הגאונות היא ליצור דברים מדהימים מחומרים שיש לכל אחת בבית.
את מקבלת לאחר כל שיעור את כל מה שיצרת:
* 4 עוגות ויטרינה בשווי - 1,000 ש”ח
* מארזי פטיפורים בשווי מאות שקלים
* 8 סוגי קינוחי בוטיק בשווי מאות שקלים
* 4 סוגי קינוחים חלביים חדשניים ומיוחדים
תלמידות רבות מכרו את התוצרים כבר במהלך הקורס!
ליווי אישי-הדרכה ותמיכה ממוקדת
במהלך שבועות הלימודים, יינתן מענה ממוקד במייל
עד לשיעור הבא
3 סטים של תבניות יחודיות במתנה!
התבניות ישמשו אותך ליצירת אינסרטים
מגוונים,
למילוי פטיפורים יוקרתיים וליצירת שלגונים
אטרקטיביים
סדנת טמפרור ומילוי פרלינים
ממרצה אורחת חינם!
ציפי פ. צפת
גיטי כהנא אלעד
שיטת ADI, יצרה מציאות חדשה בעולם הקונדיטוריה ובאמצעותה גם לתמונה השוקולדית והדמיונית ביותר, יש דרך ברורה ופשוטה לביצוע.
בעוד שבעולם הגדול, אלו שעוסקים בתחום 'נולדו עם זה'.
שיטת ADI לקחה השראות ופירקה אותם לסדר פעולות פשוט. ובכך הביאה בשורה אמיתית לעולם הקונדיטוריה.
בקורס את לומדת את שיטת ADI מא' ועד ת'
חדשה בתחום – תמצאי את עצמך בטוחה, יודעת ומכינה דברים שלא היעזת לחלום שקיימים במציאות. ותלמדי כבר בתחילת הדרך להשתמש בטכניקות שמאפשרות לך להגיע לתוצאות כמעט מדומיינות. גם אם את לא מאלו ש 'נולדו עם זה'.
וותיקה בתחום – תלמדי טכניקות שפצחנו בשיטת ADI שיקצרו לך משמעותית את זמן העבודה ויכירו לך דרכים נוספות ומהירות שינגישו לך תוצאות מדהימות דרך טכניקות גאוניות ופשוטות.
נקודה חשובה ביותר – כל מתכון שנלמד בקורס נלמד כמובן בדרך שיטת ADI. כך שגם אלו שמגיעות עם רקע עשיר מקבלות כלים אדירים לקיצור תהליכים וחידושים שמייעלים את תהליך הכנה של כל תוצר שוקולדי. אין שום היגיון להמשיך לעבוד בצורה מייגעת כשיש לך כאן הזדמנות להגיע לתוצאות דרך שיטת ADI
הדרך האמיתית ללמידה היא דרך התנסות. ולכן ברור שכל אחת מייצרת לגמרי בעצמה ו… בסיום כל השיעורים בהם לוקחים תוצרים גמורים, מקבלת קופסאות יוקרתיות כדי לקחת את הכל לבית! זה לגמרי כלול בלימודים.
היו לנו אפיזודות משעשעות של תלמידות שנתקלו בסקרנית שראתה את השקית של 'עדי פטיפורים' ופשוט רכשה ממנה את העוגה או הפטיפורים עוד לפני שהראו אותם לאי מי…
היעילות בקורס של עדי פטיפורים היא מילת המפתח.
לפני כל אחד מהמפגשים – מכינים לכן את המקום, את השכבות, את החומרים, את המצרכים, את הקופסאות… במשך שעות. כך שברגע שמגיעים, פשוט רצים בחומר בלי עיכובים טכניים.
חשוב לציין שבמקביל להכנה של כמה שיותר דברים מראש – אם יש בעוגה אחת שתי שכבות מאותו חומר. בסיס אחד יהיה מוכן מראש כדי לייעל ולחסוך בזמן. וכדי לא לדלג על אף שלב בהכנה, את הבסיס השני נכין בשיעור.
הפוך.
בגלל הסינון של הידע הרלוונטי. את מקבלת כאן הרבה יותר במינימום זמן. אחרי שאת לומדת את שיטת ADI את מכירה ומתמחה בכמות כלים לא פורפורציונלית לעומת הזמן שאורך הקורס.
שיטת ADI מנחילה לך 30 שנות פיתוח וממקדת לך אותן לכדי שיטה בדוקה, יעילה וקלה ליישום.
את מקבלת כאן כבונוס ערכת תבניות יחודיות במתנה, ותמיד תוכלי להחליט שאת מתחדשת בתבניות וכלים נוספים.
אבל חשוב לציין ששבשיטת ADI את מקבלת טכניקות שילמדו אותך להגיע ליצירות מרהיבות בעזרת גימיקים פשוטים… יש למה לחכות:)
סיימת לשאול?
ואם כן – עכשיו נשאל אותך שאלה ישירה:
יש לך שתי אופציות:
האופציה הבנאלית –
לאמץ את כל שרירי הסבלנות וליישם תהליכים מורכבים.
האופציה האטרקטיבית –
להכיר את שיטת ADI.